Boobema: In het Duits klopt het wel.
Boobbert: Nee......Ik weet nog dat ik dat op de basisschool geleerd had, maar ik wist niet of het ook klopte. Vrij geinig om te irriberen.
Boobema: Verwijder deze onzinnige reactie maar en ga terug naar school. Nederlandse als bijv. nw. is gewoon met een hoofdletter.
Boobbert: Nederlandse moet niet met een hoofdletter, want is een bijvoeglijk naamwoord. Verbeteren schneller!
Boobema: Dat ben ik inderdaad wel met je eens. Die gasten zijn behoorlijke losers en doen inderdaad ook kneuterig aan. Ik heb me aan het begin dan ook best vermaakt met hun gedrag. Het werd me echter al gauw te veel: zo spannend waren die managers nou ook niet. Daarbij denk ik toch echt dat de documentaire sterker was geweest wanneer de regisseur keuze had gemaakt voor managers dan wel bezoekers.
Boobleyoudee: Ik heb er maar een deel van gezien, maar ik vond het juist prachtig die managers van Bataviastad en vooral van dat chocoladegebeuren in Zutphert: zij waren de verpersoonlijking van kneuterigheid! Ik dacht eerst dat het een soort Jiskefet-typetjes waren. Stereotyperender voor het onderwerp van de documentaire kon het nauwelijks.