Yahhrrrrm: die zijn ook zo moeilijk te vinden, jankerd
Boobema: ik haal hem ook wel binnen jankerd, heb niks gezegd over dat ik dat niet zou doen, enkel dat ik geen goede sites meer kende
Yahhrrrrm: trouwens jij hebt toch een kabel tussen je tv en je pc? dan zou ik hem gewoon op cdr kunnen branden. dat doe ik alleen als ie niet te krijgen is, waarvan ik het tegendeel reeds heb bewezen. gewoon even binnenhalen, lansjaak.
Yahhrrrrm: psst torrentspy.com
Boobema: Over dat branden op divx heb ik geen verstand. Films uit Amerika halen is een stuk moeilijker geworden, omdat ik niet meer weet welke sites hier goed voor zijn. Sinds piratebay uit de lucht is haal ik eigenlijk niks meer.
Yahhrrrrm: net veranderd, zag het. nee, ligt niet bij boobbert. weet jij hoe ik van een divx een acceptabele dvd kan maken? die files zijn 700mb, maar als ik er een dvd van maak, wordt de file supergroot en holt de kwaliteit ook nog eens achteruit. ligt misschien aan het programma? weet niet of je een dvdspeler met divx hebt, maar kan hem sowieso wel even branden. dan heb je dus echter wel vhs kwaliteit als ik er een dvd van maak. een betere optie is wellicht hem zelf even te halen in amerika. dus, zeg het maar.
Boobema: ligt deze ook bij boobbert?? b.t.w. niemaNd
Yahhrrrrm: hehe als ik aan bepaalde scenes denk, begin ik al te lachen
Boobema: klinkt wel top!!
Yahhrrrrm: zo dan. kijken die shit! vermaakgarantie
Yahhrrrrm: loop rukken
Boobbert: Lange recensie!