Boobers: Ik vond dat deze film triest weinig simpel vermaak bood. Een film met alleen maar simpel vermaak , krijgt van mij wel (tenminste) een 6!
Yahhrrrrm: yep
Boobbert: Maar een film heft dus 3 ztjes op?
Yahhrrrrm: door boobers` programmatuur denkt het programma dat iedereen hem op de nieuwe datum heeft ingevoerd, terwijl slechts een persoon dat gedaan heeft
Boobbert: Ja, lang geleden. Heft dat 3 ztjes meteen op dan?
Yahhrrrrm: ehm jawel super size me
Boobbert: Aangezien het niet waar is dat er films zijn toegevoegd die ik ook al had toegevoegd gaat zowel Boobers als Yaaaaahrms opmerking nergens over. Als het zo was als Boobers zegt had ik het niety gevraagd!
Yahhrrrrm: Boobbert is nogal traag van begrip
Boobers: dat is pas 1000 keer uitgelegd
Yahhrrrrm: er zijn recentelijk titels toegevoegd die jij en zij ook hebben besproken.
Boobema: omdat je een gluckhaber bent
Boobbert: Waarom hebben Boobanne en ik geen zzzz bij onze naam?
Boobers: de hoop is dat je lam achterover kan leunen op de bank en gewoon zonder nadenken je voldoende kan vermaken zodat je hem met een 5,5 kan belonen. Maja, ik zal niet ontkennen dat ik hardleers ben als het om die hollywood blockbusters gaat.
Boobema: rampenfilms kunnen vermaken
Yahhrrrrm: en waar was die hoop op gebaseerd. dit is al de tigste remake
Boobema: bij een film als deze had ik nog wel hoop dat ie enigszins vermakelijk zou zijn, maar nu ook niet meer
Boobers: zelfde reden als jij: soms heb je zin in een makkelijke actiefilm of thriller. Wat me wel vaak opvalt is dat de films van tegenwoordig hier al niet aan voldoen. Zoals dit gedrocht.
Boobema: @Boobers: waarom kijk jij eigenlijk nog hollywood-films? volgens mij geef je die negen van de tien keer een zware onvoldoende
Boobers: dan ben je een vrij simpele gozer.
Yahhrrrrm: als die jou nul keer laat lachen dan vind ik hem vast wel goed
Boobema: het ligt waarschijnlijk gewoon aan jouw slechte smaak
Boobers: cult-imdb-ers hoogstwaarschijnlijk. Een parodie maken op star trek is opzich best makkelijk. Toch krijgt die film het voor elkaar om me geen enkele keer aan het lachen te maken.
Yahhrrrrm: is star wreck zo slecht? in the pirkinning bedoel je, of niet? heb hem ook, maar die staat sowieso niet op mijn priolijstje, maar als ie bagger is hoef ik hem helemaal niet te zien. imdbérs vinden hem wel top overigens
Boobema: als gehele serie mag je hem van mij wel toevoegen
Boobers: same here... ik moet nog star wreck toevoegen (3). Ik wil ook wel Michael Palins Himalaya toevoegen, maar dat is een serie dus weet niet of het toepasselijk is. Het is wel een bijzondere serie
Boobema: ik zie ook gewoon een stuk minder films..... zo goed als alles wat ik zie knal ik op filmboob
Boobers: ach jij bent ook nooit tevreden, zeurkous
Yahhrrrrm: die booberigheid en forumert slaan nu echt nergens meer op. het is bovendien niet zo dat in de oude stijl maxima niet haalbaar zijn, dat is aangetoond. dit is gewoon een zwaktebod, omdat de boobs -iedereen- steeds lammer worden.
Yahhrrrrm: @boobers, het is toch ook dood? btw, die concha van een boobbert heeft internet, maar we zien hem nooit meer.
Boobema: mooi man!!! ga je nu ook al die andere duizenden top-veranderingen doorvoeren??
Boobers: veranderd... ik heb ook even de booberigheid en forumert op de voorpagina wat versoepeld! Het was met name bij forumert wel erg moeilijk om het rode lijntje een beetje hoog te krijgen.... dat zag er zo dood uit!
Yahhrrrrm: niet te gleuven
Boobers: idd aangezien je ongelijk hebt. waarschijnlijk wilde ik ronduit typen, maar gleed ik uit ofzo. zal ff aanpassen
Yahhrrrrm: ruinduit? is dat zweeds? over het feit dat aantal enkelvoud is zal ik maar niet meer beginnen